Barn Hunt er en privat registrert hundesport, oppfunnet i USA for et par år siden og vokser i popularitet over hele verden, mens du leser dette.

 

Mange hunderaser er avlet frem for å bruke deres lokaliserings ferdigheter til å jakte på skadedyr i det virkelige liv. Barn Hunt gir deg dette miljøet slik at din hund kan få bruke de egenskapene den er avlet til å gjøre, i tillegg til å ha det gøy! Sporten tester fart, agility, jakt egenskaper, spor egenskaper og handlers evne til å lese deres hunds signaler slik at dere jobber som et team i ringen.

 

Barn Hunt har mange nivåer og vanskelighetsgrader, titler, utmerkelser og mesterskap. Sporten er åpen for alle raser, inkl blandingshunder,eldre hunder som ikke kan delta i annen hundesport, handikappede hunder med f.eks 3 bein, eller døve hunder. Det er en perfekt sport der også eldre mennesker eller mennesker som ikke er i perfekt fysisk form lett kan delta, du observerer din hund uten å løpe rundt. La hunden din gjøre den harde delen, i denne sporten er det hunden som er kapteinen!

 

ALLE HUNDER SOM DELTAR I BARN HUNT MÅ HA FYLT 4 MÅNEDER OG VÆRE REGISTRERT I BARN HUNT INTERNATIONAL NORGE FOR Å FÅ DERES IDENTIFIKASJONS NUMMER.